Guia Del Golfo

Gran directorio de libros en multiples formatos EPUB, PDF, MOBI

La Casa de les Acàcies

Sinopsis del Libro

Libro La Casa de les Acàcies

Fa un any que en Marcel i la seva mare viuen a Orzac, a la caseta dels afores del poble que els va deixar la tia Rose quan va morir. A en Marcel li agrada molt aquell poble situat al peu d'una muntanya que en realitat és un volcà apagat, però hi ha una cosa que li costa molt: fer amics nous. I ara que han començat les vacances es troba sol i no sap amb qui sortir. Li agradaria poder anar amb en René i la seva colla, però no li han dit res. La mare ja li pot anar dient que no ha d'esperar sempre que siguin els altres els qui el vagin a buscar. Ella no ho entén: no és pas tan senzill. ¿I si hi va i li diuen que no el volen? O si li diuen que sí, però no li fan ni cas? Llavors encara serà pitjor. Per sort, hi ha dues coses que l'ajuden a passar l'estona: la biblioteca de la tia Rose, que està plena de llibres fins dalt, i la Casa de les Acàcies, una casa antiga que hi ha a prop de la seva, amb una gran avinguda orejada d'acàcies i un jardí immens, que el té fascinat. Perquè ell, quan sigui gran, vol ser jardiner. La casa sempre està tancada, fa anys que no hi viu ningú, i el jardí està bandonat. En Marcel ho sap molt bé, perquè ha trobat un lloc per on ficar-s'hi. És el seu gran secret. Un dia, però, mentre està enfilat en un arbre prop de l'entrada, té un gran ensurt: la reixa s'obre i apareix un cotxe... A partir d'aquell moment, les coses es complicaran: la Casa de les Acàcies estarà en perill i la vida d'una persona també. En Marcel es trobarà embolicat en tot plegat. Per sort, podrà compartir el seu secret amb algú.

Ficha del Libro

Total de páginas 96

Autor:

  • Mercè Canela

Categoría:

Formatos Disponibles:

PDF, EPUB, MOBI

Descargar Libro

Valoración

Popular

3.3

54 Valoraciones Totales


Otros libros de Juvenil Ficción

The Chocolate Box Girls. Corazón de mandarina

Libro The Chocolate Box Girls. Corazón de mandarina

El sueño de Summer es ser bailarina. Las vacaciones empiezan, pero a diferencia de sus hermanas, ella no tiene tiempo para holgazanear e ir a fiestas en la playa. La prueba para entrar en la escuela de ballet se transforma en una obsesión. Y cuanto más perfecta quiere ser, más perdida está. ¿Se dará cuenta, con la ayuda de un chico que quiere ser algo más que amigos, que los sueños pueden cumplirse en todas las tallas y tamaños?

Postre (Dessert)

Libro Postre (Dessert)

Spanish Language Books for Babies & Toddlers Have a little room for dessert? How many times have your children refused to finish their dinners yet been totally convinced that there was room in their stomachs for just a little something sweet? Instead of consuming the calories (and the sugar!) enjoy these stunning full-color photographs and titles. DESSERT may just be the motivation everyone needs to get into the kitchen and make a fun and delicious mess. Used as a jumpstart for interaction, Discover Series Picture Books are a great way to introduce new images, words and ideas to babies and...

¡Bravo, Rosina!

Libro ¡Bravo, Rosina!

El abuelo de Rosina regresa de un largo viaje con algo extraordinario: una victrola y unos discos negros de donde brota una música maravillosa. La familia se asombra aún más cuando el abuelo anuncia que hará su propio estudio de grabación y fábrica de discos. Cuando todo está listo, el abuelo le prohíbe a la niña entrar, pero desde el castaño del patio, Rosina puede observarlo todo.

Mi gran (y catastrófico) debut

Libro Mi gran (y catastrófico) debut

La temporada ha comenzado oficialmente... pero lo mejor aún está por llegar. En este hilarante retelling de Orgullo y prejuicio, Megan McKnight es una estrella de fútbol que enloquece cuando su madre las inscribe, a ella y a su hermana, en la tradicional fiesta de presentación en sociedad: sedas, zapatos de tacón y joyas están muy lejos de lo que Megan quiere para su vida. Ella tiene tan solo un mes para probar que domina los buenos modales y los bailes de salón, como su hermana melliza. Si no lo logra, puede arruinar la reputación de su familia para siempre. ¿Cuál es la ventaja de...

Últimos Libros



Últimas Búsquedas


Categorías Destacadas