Guia Del Golfo

Gran directorio de libros en multiples formatos EPUB, PDF, MOBI

Rere el mur

Sinopsis del Libro

Libro Rere el mur

Amb l'estiu, no és solament la calor, el que arriba al Pallars. Els Fort, una família tarragonina, hi han comprat una casa amb la intenció de convertir-la en un hotel rural. Sense que ho sàpiguen, la seva aparició esdevé el desencadenant d'un rebombori de xiuxiuejos i mirades plenes de significat entre els habitants de la vila, un microcosmos on tothom es coneix i comparteix els mateixos secrets. Què és el que no s'atreveixen a explicar-los? Per què ningú no gosa ni tan sols apropar-s'hi? Seran els nous amics dels fills grans els qui els faran plantejar els primers interrogants, les respostes als quals hauran de buscar rere els murs del jardí, del magnífic edifici i dels silencis dels veïns. Què s'hi amaga? ¿Té alguna cosa a veure amb els antics propietarids de la casa, després dels quals, tot i haver-se escolat més d'un segle, no ha estat ocupada per ningú? El contingut d'uns documents serà, alhora, l'origen i la solució del misteri, que els Fort desvetllaran amb molta intuïció i, sobretot, gràcies a la informació donada per la nova amistat de la més petita de la família. Només les parets són muts testimonis de dues històries que transcorren paral·leles, però que, tot i això, comparteixen final.

Ficha del Libro

Total de páginas 240

Autor:

  • Noemi Bagés

Categoría:

Formatos Disponibles:

PDF, EPUB, MOBI

Descargar Libro

Valoración

Popular

5.0

74 Valoraciones Totales


Otros libros de Juvenil Ficción

Valeria

Libro Valeria

Sometimes fear and shyness can isolate us from the world. This tender story, printed on stone paper, reminds us of the importance of believing in yourself and in true friendship. Valeria is a little bunny who loves learning new things and go to school. She has a great time counting all the fingers of her hand and pronouncing the names of the colors of a sparkling rainbow. However, Valeria is very very shy and she tries not to stand down by speaking softly that hardly anyone could hear her. She didn’t know the power that was in her laugh, and she held it in, so it wouldn’t escape, the...

Llama Llama Red Pajama

Libro Llama Llama Red Pajama

Llama llama red pajama reads a story with his mama. This gift edition of a bedtime read-aloud classic is perfect for birthdays, baby showers, and special occasions! Enclosed in a beautiful slip-case cover is the classic hardcover edition, a CD audio recording of the author reading Llama Llama Red Pajama and six more Llama Llama stories, and a brand new, removable piece of art by Anna Dewdney. Lots of Llama Llama to give and to love!

Robot Franki

Libro Robot Franki

Franki es un sencillo cuadrado que sueña con convertirse en robot. Para ello cuenta con la ayuda de Luci, que lo acompañará en un viaje sin igual para conseguir las piezas que le faltan. La colección Formas Encantadas tiene como objetivo fomentar la creatividad en niños y niñas mediante el uso de formas geométricas sencillas.

La coleccionista de palabras

Libro La coleccionista de palabras

Un poetico cuento sobre la mágia de la palabra, sobre el poder que tiene cuando es positiva y hace del mundo un lugar mejor en el que vivir. A poetic tale about the magic of words and the power of positive words, which invites to enjoy this wonderful story in a fun, original way. Lexile Level: 660L

Últimos Libros



Últimas Búsquedas